Perfil

foto1

Jordi Vilaró Berdusan

Doctor Internacional en Arts Escèniques (UAB), postgraduat en Teoria i Crítica del teatre (UAB), postgraduat en Edició (UPF) i llicenciat en Filologia Catalana (UB).

Vaig treballar com a professor a dues universitats britàniques durant més de sis anys, on vaig cursar estudis teatrals (seminari The Natural and The Real, pertanyent al MA in Performance Research del Department of Drama de la Universitat de Bristol) i vaig participar com a investigador acadèmic en diversos seminaris de recerca vinculats al món del teatre.

Tinc publicats diversos articles i ressenyes i vaig ser membre del Grup de Recerca en Arts Escèniques (GRAE) de la Universitat Autònoma de Barcelona. He treballat en el  Projecte de Recerca de les Arts Escèniques Catalanes (PRAEC) i actualment sóc un dels investigadors acadèmics que participa en la redacció de la Història de les Arts Escèniques Catalanes (HAEC) de l’Institut del Teatre-Diputació de Barcelona i la Xarxa Vives d’Universitats.

Des d’un punt de vista professional sóc professor de llengua i literatura catalanes d’ESO i professor de les assignatures Literatura catalana del segle XX i La Representació teatral de la UOC. També sóc articulista d’òpera a la revista Teatre Barcelona i crític teatral al digital cultural Núvol.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s